sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Mahalle Muhtarı'ndan Başkan Aydın'a Plaketli Teşekkür

Hizmet adamı Abdulkadir Aydın'a teşekkür plaketi.

Mahalle Muhtarı'ndan Başkan Aydın'a Plaketli Teşekkür
  • 12 Kasım 2021, Cuma 18:27

Oktay Fani'nin Haberi

Horasan Belediyesi ilçe genelinde hizmetlerini sürdürürken, Kırık Mahalle Muhtarı Ümit Genç, mahallesinde yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın'a teşekkür plaketi verdi.

Talep ve isteklerinin hiç bir zaman karşılıksız kalmadığına dikkat çeken Kırık Mahalle Muhtarı Ümit Genç beraberinde Mahalle İmamı Tahsin Bulut ile beraber mahalleye yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın'a mahalle sakinleri adına teşekkür plaketi takdim etti.

Mahalle muhtarlarıyla her zaman koordineli çalıştıklarını belirten Başkan Abdulkadir Aydın da; "Mahalle muhtarımıza ve mahalle imamımıza nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Her mahallemize hizmetlerimizi götürmeye devam edeceğiz" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık