sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Memleket Partisi Erzurum'da Kısa Sürede 2 Bin Üyeyi Geçti

Memleket Partisi, Erzurum’da tek seferde 500 yeni üye kaydı yaptı. Yarınlar hepimizin sloganıyla yapılan kampanya kapsamında 500 Erzurumlu daha memleket partisini tercih etti.

Memleket Partisi Erzurum'da Kısa Sürede 2 Bin Üyeyi Geçti
  • 20 Haziran 2022, Pazartesi 0:32

Memleket Partisi Erzurum’da tek seferde 500 yeni üye kaydı yaptı. Yarınlar hepimizin sloganıyla yapılan kampanya kapsamında 500 Erzurumlu daha memleket partisini tercih etti.

Partiye yeni katılan üyelere İnci düğün salonunda yapılan programla rozetleri takıldı. Programa İl Yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanları, gazeteciler ve çok sayıda Partili katıldı.

Programda bir konuşma yapan Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, "Erzurum'da her geçen gün Memleket sevdalılarının sayısı artıyor. Bir çığ gibi büyüyoruz. Göreve geldiğimizde bir avuç inanmış insandık. Şimdi sayımız binleri buldu. Unutmayın yol inanmış insanlarla yürünür. Mustafa Kemal'de kurtuluş için yola çıktığında etrafında silah arkadaşları dışında kimse yoktu. O Mustafa Kemal öyle bir ateş yaktı ki dünya durdukça sönmeyecek. Bizde Genel Başkanımızla bu yola çıktığımızda bir avuç inanmış insandık. Şunu bilin bir avuç inanmış insan dünyayı değiştirir. Yeter ki inanın. Şimdi burada bu inanmışlığın muhteşem tablosuyla karşı karşıyayız. 500 Memleket sever, bizimle Genel Başkanımızla yol yürümek için partimize katılıyor. Bizlere yoldaş oluyor. Şunun bilinmesini isterim ki bu arkadaşlarımız,iktidarın nimetlerinden yararlanmak için değil , servetlerine servet katmak için değil , gül yaprakları ile döşenmiş yollarda yürümeye değil, zora talip oldular. Bu arkadaşlarımızın, Yüreklerinin ne kadar büyük olduğunun, ne kadar inanmış olduğunun kanıtıdır. Hepsini yüreğinden öpüyorum. Sizin bu katılımınız sadece bizim için değil tüm memleket için çok kıymetli. İnanın bizler çok kısa bir zamanda bu ülkeyi yöneteceğiz. Yolsuzluğa, yoksulluğa  yasaklara itiraz eden bizler , ülkenin aydınlık yarınları olacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Başaracağız Başaracağız Başaracağız..." dedi.

Konuşmaların ardından yeni üyelere rozetleri takıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık