sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Memleket Partisi il Başkanı Serhat Can Eş: Erzurum’un Gür Sesi Olacağız

Memleket Partisi Erzurum il Başkanı Serhat Can Eş, partisinin merkez dahil tüm ilçelerde teşkilatlandığını açıkladı. Başkan Eş, “Erzurum artık yalnız değil. Muhalefet olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz” dedi.

Memleket Partisi il Başkanı Serhat Can Eş: Erzurum’un Gür Sesi Olacağız
  • 27 Kasım 2021, Cumartesi 13:58

Genel Başkanlığını Muharrem İnce’nin yaptığı Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, beraberinde il başkan yardımcısı Erturan Alagöz, Yakutiye ilçe başkanı Ekrem Ekmekçi ve Aziziye İlçe Başkanı Ömer Faruk Badur ile birlikte Pusula Gazetesi’ne ziyarette bulundu. Genel Koordinatör Sevda Güneş İncesu ile görüşen Memleket Partililer, parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Teşkilatlarımız hazır

Teşkilatlanma çalışmalarını süratle tamamlandıklarının altını çizen İl Başkanı Serhat Can Eş, “Erzurumlular uzun zamandır bizi bekliyorlarmış. Hem Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce’ye hem de partimize gösterilen ilgi bizi çok mutlu etti. Tüm ilçelerde teşkilatlarımızı kurduk. Sadece merkez ilçelerde değil şehrin her ilçesinde yoğun ilgi gördük. Gerçekten kadromuzu kurarken isim seçmekte zorlandık. Çok değerli insanlar bizimle siyaset kulvarında yürümek için yola çıktı. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 Artık bizde varız

İl Başkanı Serhat Can Eş ,”Memleket Partisi’nin ülke siyasetine getireceği yenilik vizyonu, kendini kadim şehrim Erzurum’da da gösterecek. Bu kent yalnız değil, biz onların sesini duyuyoruz. Bugüne kadar ihmal edilmişliğin farkındayız. Muhalefet olarak yerimizi aldık. Ülkemizdeki sorunlardan biri de vatandaşın duygularına tercüman olacak bir muhalefetin olmaması. Muhalefetin gündemi ile halkın gündemi maalesef bir değil. Kimileri dini siyasete alet ediyor, kimileri de Atatürk’ü. Ancak vatandaşın derdi ile ilgilenen yok. Vatandaşın bizlere yüklediği bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğimize kimsenin kuşkusu olmasın. Erzurumlu artık yalnız değildir” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık