sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

MHP’DE KAN KAYBI

Selami Babagil, Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti.

MHP’DE KAN KAYBI
  • 27 Mayıs 2022, Cuma 20:38

Uzun yıllar Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücü camiaya hizmet eden Pasinler’in sembol isimlerinden olan Selami Babagil, 5 yıldan beri yürüttüğü Naim Karataş başkanlığındaki MHP İl Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Partisine gönül veren ve önemli görevlerde bulunan Selami Babagil, istifası ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

 “Çok değerli dostlarım. Ben 1970’li yıllardan beri Milliyetçi Hareket Partisi’nde 10 yıl il genel meclis üyeliği, 12 yıl Pasinler ilçe başkanlığı, 5 yıldır da Erzurum MHP İl Yönetim Kurulunda görev yaptım. Ayrıca Pasinler Kanaat Önderleri İlçe Başkanlığı görevini yürütüyorum. Bizler Hasankaleli olarak misafirperver insanlarız. Ayrıca son kuşaklardan sayılırız. Şehir dışından Hasankale’ye misafir gelen hemşehrilerimize de hizmet etmek, ikramda bulunmak, selamlaşma mecburiyetimiz vardır. Kişilerin siyasi görüşü bizi ilgilendirmez. Bu hareketlerimizde kimseye zarar vermemelidir. Bunlar insan olmanın, hemşehri olmanın, önder olmanın ve Müslüman olmanın gereğidir. Bazı nedenlerden dolayı, 5 yıldan beri görev aldığım Erzurum MHP İl Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa ediyorum. Çalışma arkadaşlarıma başarılar dilerim. Herkesi saygıyla selamlarım.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık