sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

MHP'li Mehmet Halit Toraman, Pazaryolu'na Talip.. Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

Mehmet Halit Toraman, MHP'den Pazaryolu Belediye Başkanlığı'na talip oldu.

MHP'li Mehmet Halit Toraman, Pazaryolu'na Talip.. Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı
  • 02 Aralık 2023, Cumartesi 7:10

Oktay Fani'nin Haberi

Mehmet Halit Toraman, Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Pazaryolu Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Yıllardır MHP'de siyaset yapan Ülkücü camianın sevilen isimlerinden, aynı zamanda Palandöken İlçe Yönetim Kurulu üyesi de olan Mehmet Halit Toraman, Parti Genel Merkezi’nde yaptığı görüşmelerin ardından Pazaryolu için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Başvuru dosyasını Parti Genel Merkezin'de Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a sunan Toraman; "Mensubu olmaktan, ilelebet huzur ve gurur duyduğum, bu kutsal çatı altında güzel Pazaryolumuza hizmet etmek için yola çıktım. Pazaryolu'nu daha yaşanabilir ve hemşehrilerimizin belediyecilik hizmetlerinden en üst düzeyde faydalanması için proje ve çalışmalarımızı seçim sürecinde sahada anlatacağım. Desteklerinden dolayı değerli hemşehrilerime, dava arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ediyorum." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık