sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Milletvekili Aday Adayı Arif Karadağ'dan Yeni Yönetime Tebrik Mesajı

Yıllardır AK Parti çizgisinden hiç sapmayarak siyaset yapan ve 14 Mayıs seçimlerinde Erzurum'dan Milletvekili aday adayı olan iş insanı Arif Karadağ, İbrahim Küçükoğlu Başkanlığında ki AK Parti İl Teşkilatında Yürütme ve Yönetim üyeliklerine seçilen isimleri tebrik etti.

Milletvekili Aday Adayı Arif Karadağ'dan Yeni Yönetime Tebrik Mesajı
  • 24 Mart 2023, Cuma 8:40

Yıllardır AK Parti çizgisinden hiç sapmayarak siyaset yapan ve 14 Mayıs seçimlerinde Erzurum'dan Milletvekili aday adayı olan iş insanı Arif Karadağ, İbrahim Küçükoğlu Başkanlığında ki AK Parti İl Teşkilatında Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeliklerine seçilen isimleri tebrik etti.

Yürütme ve Yönetim kurulunda ki teşkilat mensuplarını tek tek tebrik eden Arif Karadağ; "Allah başarılı hizmetler yapmayı nasip etsin. 2023 seçimleri için Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve partimizin hedeflerini Erzurum'da gerçekleştirmeyi nasip etsin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürüyen tüm kardeşlerime ve abilerime yeni görevleri hayırlı olsun." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık