sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Milletvekili Adayı Mehmet Emin Öz'ü Vatandaşlar Adeta Bağrına Bastı

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Mehmet Emin Öz, seçim çalışmalarına dur durak bilmeden devam devam ediyor. Gittiği her yerde yoğun ilgi gören Milletvekili adayı Öz, 7'den 70'e tüm vatandaşlarla buluşmasıyla dikkat çekiyor.

Milletvekili Adayı Mehmet Emin Öz'ü Vatandaşlar Adeta Bağrına Bastı
  • 11 Mayıs 2023, Perşembe 20:37

Oktay Fani'nin Haberi

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Mehmet Emin Öz, seçim çalışmalarına dur durak bilmeden devam devam ediyor. Gittiği her yerde yoğun ilgi gören Milletvekili adayı Öz, 7'den 70'e tüm vatandaşlarla buluşmasıyla dikkat çekiyor.

Seçim çalışmalarına ilçe ilçe, köy köy ara vermeden tüm hızıyla devam eden Milletvekili adayı Mehmet Emin Öz, gittiği yerlerde büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Esnafları da ziyaret eden Öz, ziyaretlerinde hal esnafı ile de bir araya geldi. Beraberinde AK Parti İl Başkan yardımcısı Mustafa Kumbasar ile halde bulunan işletmeleri tek tek dolaşan Milletvekili adayı Öz, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerin önemini anlatarak destek talep etti.

Vatandaşların adeta bağrına bastığı Milletvekili adayı Mehmet Emin Öz; "Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın yoğun teveccühüne şahit oluyoruz. Bu coşku ile 14 Mayıs’ta sandıkları patlatacağız” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık