sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Milletvekili Adayı Zekai Kaya, İspir'de Fırtına Gibi Esti

İYİ Parti'nin Erzurum Milletvekili adayı Zekai Kaya, İspir ilçesinde fırtına gibi esti.

Milletvekili Adayı Zekai Kaya, İspir'de Fırtına Gibi Esti
  • 24 Nisan 2023, Pazartesi 14:38

İYİ Parti'nin 1.sıra Milletvekili adayı Zekai Kaya, 14 Mayıs seçimleri çalışmaları kapsamında ilçe ilçe gezerek sahayı boş bırakmıyor.

Seçim çalışmalarına tam gaz devam eden İYİ Parti Erzurum Milletvekili adayı Zekai Kaya, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçim çalışmaları kapsamında bugün de İspir ilçesinde ziyaretlerini sürdürdü.

İlçede sevgi gösterileriyle karşılanan Milletvekili adayı zekai Kaya, daha sonra esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinleyip destek istedi. 

Yorulmak nedir bilmeden ilçe ilçe çalışmalarına devam eden Milletvekili Kaya; "Sevdası büyük olanın imtihanı da büyük olur. Sevdamız büyük. İmtihanımız zor ve ağır. Bu yükün farkında olarak bu kutlu yola çıktık. İlçe halkımızın bu sevgi ve ilgisi karşılıksız kalmayacak. İspir ilçemizde esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret edip sorunlarını dinledik. Bu sorunların çözümü İYİ'lerde. Esnafımıza ve vatandaşlarımıza ilgisinden dolayı teşekkür ederim." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık