sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Milletvekili Öz, İlk Ziyaretini Pasinler İlçesine Yaptı

AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz'den Pasinler'in efsane Belediye Başkanı Ahmet Dölekli'ye teşekkür.

Milletvekili Öz, İlk Ziyaretini Pasinler İlçesine Yaptı
  • 10 Haziran 2023, Cumartesi 18:55

Oktay Fani'nin Haberi

AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz'den Pasinler'in efsane Belediye Başkanı Ahmet Dölekli'ye teşekkür.

Milletvekili Öz, TBMM'de düzenlenen yemin töreninin ardından bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Erzurum'a geldi.

İlçe ziyaretlerine Pasinler ilçesinden başlayan Milletvekili Mehmet Emin Öz, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli'yi makamında ziyaret etti. 

Ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Milletvekili Öz; "Türkiye Yüzyılı vizyonunun gerçeğe dönüşmesi için büyük bir umut ve kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz. Şen ocağımızda son durağımız Pasinler Belediyemiz oldu. Misafirperverlikleri için Belediye Başkanımız Ahmet Dölekli kardeşim ve ekibine teşekkür ederim." dedi.

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli de Milletvekili Öz'ü misafir etmekten onur duyduğunu ifade ederek; "AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Sayın Mehmet Emin Öz Bey ilk ilçe ziyaretlerini Pasinler’imize gerçekleştirdiler. AK İlçe Teşkilatımız ve hemşerilerimiz ile misafir etmekten onur duyduğumuz değerli Milletvekilimize ilk ilçe ziyaretlerini öz memleketleri Pasinler’imize gerçekleştirmeleri dolayısıyla müteşekkiriz. İnanıyoruz ve biliyoruz ki zat-ı alilerinin Milletvekillikleri döneminde AK Pasinler AK hizmetlerle coşacaktır." diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık