sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

MNG EXPO Evlilik ve Mobilya Fuarı Gün Sayıyor

Orta Doğu’nun en büyük fuar alanı olarak kurulan uluslararası Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde başarılı yönetici Dr. Aydoğan Süer ve ekibi tarafından önemli projelere imza atılıyor. Milyonlar tarafından ziyaret edilen fuarlara bir yenisi daha ekleniyor. MNG EXPO Doğu Anadolu Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı 18 Temmuz'da kapılarını açacak.

MNG EXPO Evlilik ve Mobilya Fuarı Gün Sayıyor
  • 12 Haziran 2022, Pazar 15:30

Oktay Fani'nin Haberi

Orta Doğu’nun en büyük fuar alanı olarak kurulan uluslararası Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde başarılı yönetici Dr. Aydoğan Süer ve ekibi tarafından önemli projelere imza atılıyor. Milyonlar tarafından ziyaret edilen fuarlara bir yenisi daha ekleniyor.

Doğu Anadolu Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı için geri sayım başladı.

MNG Expo Fuar tarafından düzenlenecek ‘Evlilik Hazırlıkları ve Mobilya Fuarı’ 18 Temmuz'da kapılarını ziyaretçilere açacak.

31 Temmuz'a kadar açık kalacak fuara çok sayıda firmanın katılacağı öğrenildi. 

Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek olan fuardaki stantlarda, gelinlikler, mobilya, davetiye, nikah şekeri, beyaz eşya, çiçekler, düğün salonları ve fotoğraf stüdyoları tanıtılacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık