sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Muharrem İnce Erzurum’a Geliyor

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, çeşitli açılışlara katılmak için yarın Erzurum’a geliyor. İnce, partisinin ilçe teşkilat binalarının açılışını yaptıktan sonra İbrahim Erkal Dadaş Kültür Merkezinde partililere hitap edecek.

Muharrem İnce Erzurum’a Geliyor
  • 15 Ocak 2022, Cumartesi 1:43

Doğu Anadolu turuna çıkan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin ilk durağı Erzurum olacak. Yarın Erzurum’a gelecek olan Muharrem İnce, saat 12:30’da İbrahim Erkal Dadaş Kültür Merkezinde partililer ve vatandaşlara hitap edecek. Programın ardından İnce, Yakutiye ve Palandöken ilçe başkanlıklarının açılışına katılacak.

Erzurum’da çeşitli incelemeler ve esnaf ziyaretleri de yapacak olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kongre Binası ve Abdurrahman Gazi Türbesi’ni de ziyaret edecek.

Vatandaşları Pazar günü İbrahim Erkal Dadaş Kültür Merkezinde düzenlenecek olan programa davet eden Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Sehat Can Eş, “ Tüm memleket sevdalılarını genel başkanımızın katılacağı programa davet ediyorum” dedi.

Öte yandan Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) Memleket Partisi’ni seçime katılma yeterliliğine sahip partiler arasında göstermemesine tepki gösteren İl Başkanı Eş, “Partimiz 6 Şubat 2022 tarihinden sonra yapılacak her seçime girme yeterliliğine sahiptir” ifadelerini kullandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık