sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Ömer Düzgün Duyurdu.. 'Aralık Sonuna Kadar Zam Yok'

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Başkanı Ömer Düzgün, Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın çağrısına destek verdi. Düzgün, “Pek çok üründe Aralık ayı sonuna kadar zam yapmama kararı aldık” diyerek, üreticilere zamlı ürün göndermeyin çağrısı yaptı.

Ömer Düzgün Duyurdu.. 'Aralık Sonuna Kadar Zam Yok'
  • 16 Ekim 2023, Pazartesi 18:29

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Cumhuriyet’in 100. Yılında marketlerden büyük bir indirim kampanyası beklediklerini ifade etmişti. Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Ömer Düzgün de bu kapsamda Bakan Bolat’ın çağrısına destek verdi. Düzgün, aralık ayının sonuna kadar birçok üründe zam yapmama kararı aldıklarını belirterek, üreticilere zamlı ürün göndermeyin çağrısında bulundu. Düzgün, “Her zaman vatandaşımızın yanındayız” vurgusunu paylaştı.

Aralık ayının sonuna kadar fiyatları sabitlediklerini kaydeden Düzgün, “Gıda sektöründe, gıda perakendesinde zaten çok keskin bir rekabet vardır. Bu rekabet dahilinde bizlerde her gün yüzlerce üründe indirimli kampanyalı satış yaparız. Bu satışlar devam edecek. Dayanıklı tüketim ürünlerinde, temizlik ürünlerinde, mutfak araç ve gereçlerinde Aralık ayı sonuna kadar fiyatları sabitliyoruz. Biz vatandaşımızın yanında olacağız. Üreticilerimize de bir çağrı da bulunmak istiyorum. Üreticilerin de en azından bu süreç içerisinde vatandaşın bütçesine, enflasyonun düşüşüne, devletimize hizmet etmeye devam etmesini istiyoruz” ifadelerine yer verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık