sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

ÖZ’E HORASAN’DA SEVGİ SELİ

Horasan’a seçim çalışmaları için giden AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Emin Öz, yüzlerce vatandaş tarafından sevgiyle karşılandı. Aşırı kalabalık nedeniyle esnaf ziyaretlerini yarıda kesen Öz, vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada; “Bu sevgiye layık olmaya çalışacağız” dedi.

ÖZ’E HORASAN’DA SEVGİ SELİ
  • 03 Mayıs 2023, Çarşamba 18:50

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Mehmet Emin Öz, seçim çalışmalarını yürütmek için gittiği Horasan’da ilgiyle karşılandı.

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın ve meclis üyeleri ile AK Parti Horasan İlçe Başkanı Recep Karataş ve ilçe teşkilatı tarafından karşılanan Öz, esnaf ziyaretlerine başladığı sırada yüzlerce vatandaşın kendisini görmek için geldiğini görünce, ziyaretleri yarıda kesip Horasanlılara hitap etmek zorunda kaldı.

Gördüğü sevgi karşısında Horasanlılara teşekkür eden Öz, toplanan kalabalığa 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı. Öz; “Bugün burada gördüğümüz sevgi karşısında duygulanmamak elde değil. Bu sevgiye layık olmak için elimizden geleni yapacağız, yapmak zorundayız. Horasan, kararını vermiş. Kadim tarihiyle her daim devletinin yanında bir dağ gibi duran Horasan, yine aynı kararlılıkla dağ gibi devletinin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunu göstermiştir. Bu seçim ülkemiz için çok önemli bir seçim. 14 Mayıs’ta Horasanlı her bir kardeşim zalime kılıç gibi, mazluma ümit gibi işleyen duruşuyla sandıkları patlatıp Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçecek, AK Parti'yi daha da güçlü bir halde meclise sokacaktır. Bu seçimin önemini günlerdir meydanlarda, gittiğimiz yerlerde, toplantılarda anlatıyoruz. Bu hayati günün öneminin herkes farkında. Erzurum’a da Horasan’a da rekor yakışır. Cuma günü şehrimizi teşrif edecek olan Sayın Cumhurbaşkanımızı da yalnız bırakmayacağız. Horasanlı kardeşlerim bugün bizi nasıl yalnız bırakmadıysa Cuma günü de daha büyük bir coşkuyla Sayın Cumhurbaşkanımız ile buluşacak. Bizleri bu tarihi günlerde yalnız bırakmayan siz kıymetli Horasanlılara, Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın ve meclis üyeleri ile AK Parti Horasan İlçe Başkanı Recep Karataş ve ilçe teşkilatına saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum. Allah bizlere bu sevgiye layık olmayı nasip eylesin.” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık