sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Palandökenlinin Hizmetkarı Olan Belediye Başkanı Muhammet Sunar

Başkan Sunar, Belediyeciliğin kitabını yazıyor..

Palandökenlinin Hizmetkarı Olan Belediye Başkanı Muhammet Sunar
  • 15 Ekim 2023, Pazar 17:57

Oktay Fani'nin Haberi

Palandöken ilçesine muhteşem hizmetler kazandıran Belediye Başkanı Muhammet Sunar, AK Parti Erzurum Milletvekili Fatma Öncü ile beraber yatırımları gezdi.

Belediye Başkanı Muhammet Sunar, hayata geçirdiği projelerle adeta ilçenin çehresini değiştiriyor. Hafta sonu dinlemeden çalışmalarına aralıksız devam eden Başkan Sunar, AK Parti Erzurum Milletvekili Fatma Öncü ve İl, İlçe Teşkilat mensuplarıyla sabah saatlerinde Vadi Palandöken Nefes Projesinin hayat bulduğu Kent Ormanında Hızzek Kafe’de bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu.

Başkan Sunar, daha sonra AK Parti Erzurum Milletvekili Fatma Öncü ile beraber yatırımları gezdi.

AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Sn. Fatma Öncü ve İl, İlçe Teşkilat mensuplarımızla sabah saatlerinde, Vadi Palandöken Nefes Projemizin hayat bulduğu Kent Ormanında, Hızzek Kafe’de bir araya geldik; fikir alış verişinde bulunduk.

Akabinde, Nefes Projemizin tamamlanmak üzere olan, ikinci etap çalışmalarını yerinde inceledik, Palandöken’in eşsiz havasını hep birlikte teneffüs ettik.

Bir sonraki durağımız 85 dönümlük alanda inşa ettiğimiz Şantiye kompleksimiz oldu. Burada yatırımını tamamladığımız, Asfalt Plenti Tesisini, Doğu’nun en büyük birinci sınıf atık getirme merkezini, hizmet binalarımızı ve atölyelerimizi tek tek gezdik, üretime dönük faaliyetlerimizi tetkik ettik.

Programımıza, Konaklı ve Teke Deresi köylerimize gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle devam ettik. AK Parti İl ve İlçe Başkan Yardımcılarımızın da katıldığı programda, değerli Muhtarlarımızın ev sahipliğinde köy konaklarımızda vatandaşlarımızla bir araya gelerek, istişarede bulunduk; oluşan yeni talep ve beklentileri ele aldık.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık