Gündem25 Erzurum'un Haber Merkezi
Gündem25 Erzurum'un Haber Merkezi
GÜNDEM

Pasinler, Başkan Dölekli İle Vizyon Kazandı

Pasinler İlçesinin çehresini değiştiren efsane Belediye Başkan Dölekli, Pasinler'i termal turizmle de ön plana çıkarmak için proje üstüne proje geliştiriyor.

Pasinler, Başkan Dölekli İle Vizyon Kazandı
Paylaş:

Oktay Fani'nin Haberi

Pasinler İlçesinin çehresini değiştiren efsane Belediye Başkan Dölekli, Pasinler'i termal turizmle de ön plana çıkarmak için proje üstüne proje geliştiriyor.

Göreve geldiğinde "Belediye yönetimi laf üretme yeri değil icraat üretme yeridir" diyerek kolları sıvayan Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, geçen sürede İlçenin adeta çehresini değiştirmeye devam ediyor. İlçenin ön plana çıkan termal tesislerini de sil baştan yeniden dizayn eden Başkan Dölekli, var gücüyle durmadan çalışıyor.

Termal turizmde zirve bir ilçeyi inşaa etmek üzere Hasankale Termal Kampüsü Projesini yalnızca 3 yılda hayata geçiren Başkan Dölekli'nin bu çalışmaları sayesine Pasinler ilçesi turistlerin ilgi odağı oldu.

Sosyal medya hesabından Kale otel ilgili paylaşımda bulunan Başkan Dölekli; "Kale Otel ve Aile Banyoları’nı Pasinler Belediyesi bünyesine alarak modern bir tarzda en ince ayrıntısına kadar yeniledik. Böylece ilçemiz geliri şahıslara değil Pasinler’e hizmette kullanılacak bir konaklama ve termal şifa destinasyonuna kavuşmuş oldu." notunu düştü.

Bu haber Gündem25 Erzurum'un Haber Merkezi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNDEM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.