sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Pasinler'de Düğün Gibi Miting Konvoyu

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, farkını yine ortaya koydu.

Pasinler'de Düğün Gibi Miting Konvoyu
  • 24 Aralık 2022, Cumartesi 18:21

Oktay Fani'nin Haberi

Pasinler ilçesinde Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, sabahın ilk saatlerinden itibaren hummalı bir çalışmaya imza atarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Erzurum'daki mitingi öncesi yüzlerce kişiyle buluşmanın gerçekleşeceği alana akın etti.

Başkan Dölekli öncülüğündeki vatandaşlar, Belediye binası önünde toplanarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamak için onlarca araçtan oluşan konvoyla şenlik havasında il merkezinin yolunu tuttu.

Türk bayraklarıyla süslü araçlarla korna çalarak düğün havasında miting yolunu tutan Pasinler halkına öncülük eden Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, miting alanında ilçe halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini en iyi şekilde dile getirdiklerini ifade ederek; "Dünya Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi ve Dadaşlar diyarı AK Erzurum…Bu kavuşma bir başka kavuşma… Bu güzellik bir başka güzellik…Buradan bir kere daha Dünya’ya ilan ediyoruz:  Erzurum Türkiye Yüzyılına Hazır. Türkiye Yüzyılı’nda Cumhurbaşkanımız yine Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacaktır." dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık