sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

PAZARCI ESNAFLARDAN BAŞKAN UÇAR'A PLAKET

Yakutiye ilçesindeki Şükrüpaşa Semt Pazarı, pazar esnafının ve vatandaşların beğenisini kazandı.

PAZARCI ESNAFLARDAN BAŞKAN UÇAR'A PLAKET
  • 28 Temmuz 2022, Perşembe 21:18

Yakutiye ilçesindeki Şükrüpaşa Semt Pazarı, pazar esnafının ve vatandaşların beğenisini kazandı.

ŞÜKRÜPAŞA SEMT PAZARI YENİLENEN YÜZÜYLE PAZARCILARIN VE HALKIN HİZMETİNE SUNULDU

Yakutiye Belediyesi tarafından yapılan çevre düzenleme ve tadilat çalışmalarından sonra yenilenen yüzüyle bugün tekrar hizmete açılan Şükrüpaşa Semt Pazarı, esnaf ve vatandaşlardan tam not aldı.

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, bugün sabah kahvaltı programında bir araya geldiği pazar esnafıyla hem sohbet etti, hem de tadilatı yapılarak, çevre düzenleme, park, peyzaj çalışmaları, WC, mescit ve yenilenen alt yapısıyla modern bir görünüme kavuşan semt pazarını hizmete açtı.

Seyyar Satıcılar Odası Başkanı İskender Aktepe ile Pazarcılar Derneği Başkanı Abdulhadi Özataş’ın da katıldığı programda konuşan Başkan Uçar, pazarcı esnafların her daim yanlarında olduklarını ve “helal kazançlarının peşinde koşarak, alnının terini silerek evine ekmek götüren esnaf kardeşlerimize desteklerimiz devam edecek. Kendilerine hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık