sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİNE YÖNELİK DUYURU

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) öğretmen yetiştiren fakülteler dışında formasyon eğitimi alınabilen alanlarda pedagojik formasyon eğitimi verilmesini kararlaştırmıştı. Atatürk Üniversitesi’nden de konuya ilişkin sevindirici açıklama geldi.

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİNE YÖNELİK DUYURU
  • 08 Ocak 2023, Pazar 18:35

Atatürk Üniversitesi'nden yapılan açıklamada; "Bilindiği üzere Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının (YÖK) 29.12.2022 tarihli Genel Kurulu toplantısında öğretmen yetiştiren fakülteler dışında formasyon eğitimi alınabilen alanlarda örgün eğitim ve öğretim süresi içinde seçmeli dersler yoluyla pedagojik formasyon eğitimi verilmesi kararlaştırılmıştı. Bu kararın tebliğinden itibaren Üniversitemizde 2022-2023 Bahar Yarıyılı ve yaz okulunda hali hazırda son sınıfta olan öğrencilere yönelik olmak üzere pedagojik formasyon eğitimi kapsamında yer alan derslerin seçmeli ders olarak açılmasına yönelik planlama çalışmaları titizlikle yürütülmektedir. Çalışma tamamlandığında öğrencilerimize gerekli bilgilendirme yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık