sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Ramada By Wyndham Erzurum'da Kapılarını Açtı

Erzurumlu iş insanı kardeşler tarafından bir süre önce yapımı tamamlanan Ramada By Wyndham şehir oteli Erzurum Yıldızkent’te hizmete açıldı.

Ramada By Wyndham Erzurum'da Kapılarını Açtı
  • 28 Kasım 2022, Pazartesi 18:10

Erzurumlu iş insanı İbrahim ve İshak Kırküzer kardeşler tarafından  kent turizmine ve istihdamına katkı yapmak amacıyla yaptırılan dünya markası  Ramada oteli kapılarını misafirlerine açtı.

Şehir otelciliğine yeni soluk getirecek olan Ramada by Wyndhem Erzurum 26 m2-66m2 arasında değişen 1 Junior Suit, 12 Deluxe, 81 Superior toplam 94 oda ile 200 kişi kapasite ile hizmete girdi.

Otelde ayrıca Starbucks konseptli RMD Cafe, Artze Restaurant 425 m2, Defne Toplantı salonu 115 m2, Lobby ve Lobby bar, Fitness salonu 125 m2, Sauna-şok havuzu ile ıslak hacim alanları da bulunuyor. Binada merkezi yerden ısıtma sistemi, odalarda VRF sistemi, güvenli yaşam alanları sunuluyor.

Gitmeyi Hiç düşünmedim

Erzurum’da farklı yatırımları bulunan İş İnsanı İbrahim Kırküzer, memleketine yatırım yapmanın gurunu yaşadığını belirtti. Kırküzer, “Tüm kazanımlarını bu kent üzerine inşa ettim. Bir çok iş insanı bu kentten giderken, yada gitmeyi planlarken asla ben gitmeyi hiç düşünmedim. Bir Dünya markası olan Ramada By Wyndham yatırımını şehrime kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. Girişimlerimiz sırasında bürokratik olarak hiç sorun yaşamadım. Özellikle Belediye başkanlarımız  ellerinden gelen yardımı gösterdi. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Palandökende yer isteği

Ramada By Wyndam Erzurum Genel Müdürü Murat Altuğ Kargı da, kayak yapmak için gelecek olan yerli ve yabancı turistlerin Palandöken’de kendilerini yabancı hissetmemeleri noktasında kayak merkezinden bir yer talebinde bulunduklarını söyledi. Kargı, diğer otellerin Palandöken’de birçok imkana sahip olduklarını belirterek, dünya markası Ramada’ya da bir yerin tahsis edileceğini, şimdilik bir sıkıntının olmadığını da ifade etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık