sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

SAĞLIK ESKİ BAKANI AKDAĞ VE BERABERİNDEKİ HEYETTEN REKTÖR ÇOMAKLI’YA ZİYARET

Sağlık eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemaleddin Aydın ile beraberindeki heyet Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın misafiri oldu.

SAĞLIK ESKİ BAKANI AKDAĞ VE BERABERİNDEKİ HEYETTEN REKTÖR ÇOMAKLI’YA ZİYARET
  • 15 Aralık 2022, Perşembe 17:04

Sağlık alanındaki güncel gelişmelerin konuşulduğu ziyaret kapsamında ortak çalışmalar üzerine de fikir alışverişinde bulunuldu. Atatürk Üniversitesinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında konukları ile bilgi paylaşımında bulunan Rektör Çomaklı, özellikle Araştırma Hastanesinin bölgesine hizmet etme görevini layıkıyla yerine getirdiğini ve çevre ülkelerin de tercih ettiği kurumların başında geldiğini söyledi.

Tıp Fakültesinin 6 yıl süreyle akredite edilerek verdiği kaliteli eğitimin tescil altına alındığına da vurgu yapan Çomaklı, sağlık alanında adından söz ettiren bir kurum olduklarını ve bu kapsamda yetiştirdiği nitelikli insan kaynağı ile ülke sağlık sistemine her açıdan hizmet etmeyi sürdürdüklerini dile getirdi. İç ve dış paydaşlarla kurulan iletişim köprüsünü de önemsediklerinin altını çizen Prof. Dr. Çomaklı, bu doğrultuda Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile ortak çalışmalar yapmaktan memnuniyet duyacaklarını söyleyerek ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.

Ülke yükseköğretimine uzun yıllardır hizmet eden Atatürk Üniversitesinin varlığının hem bulunduğu şehir ile bölgesi için hem de Türkiye açısından oldukça önemli olduğuna vurgu yapan konuklar, yapılan çalışmalar için Rektör Çomaklı nezdinde tüm üniversite ailesine teşekkür ederek başarılar diledi.

Ziyaret, iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık