sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

ŞEHİRDER’de Mustafa Uğurlu Dönemi

ŞEHİRDER, 4.Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Aydın Bozkurt başkanlığındaki divanın yönettiği genel kurulda Mustafa Uğurlu ŞEHİRDER'in yeni başkanı seçildi.

ŞEHİRDER’de Mustafa Uğurlu Dönemi
  • 11 Haziran 2022, Cumartesi 17:23

ŞEHİRDER, 4.Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Aydın Bozkurt başkanlığındaki divanın yönettiği genel kurulda Mustafa Uğurlu ŞEHİRDER'in yeni başkanı seçildi.

Şehitlerin ve gazilerin aziz hatıraları önünde saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşı okunmasıyla başlayan genel kurul öncesi bir konuşma yapan ŞEHİRDER kurucu başkanı Murat Ertaş, ŞEHİRDER'in kuruluş düşüncesini ve dokuz senede yaptığı faaliyetleri anlattı. Murat Ertaş Erzurum'un çok zengin kültürel varlığa sahip olduğunu; ancak bunu fark etmede ve yeni nesillere, ülkeye ve dünyaya anlatmada yetersiz olduğunu ifade ederek ŞEHİRDER'in şehirde birçok konuyu ilk defa dile getirerek kamuoyuna ciddi farkındalık hizmetinde bulunduğunu dile getirdi.

Divan Başkanı M. Aydın Bozkurt, başkan yardımcısı Mehmet Koç ve divan kâtibi Sare Damacı'dan oluşan divan tek liste seçime giren Mustafa Uğurlu listesini üyelerin oyuna sundu. Oy birliğiyle Mustafa Uğurlu ŞEHİRDER'in yeni başkanı seçildi.

Mustafa Uğurlu ŞEHİRDER gibi bir markayı kendilerine teslim eden üyelere teşekkür konuşması yaptı.

Yeni başkanın seçilmesinden sonra EBB Başkan Danışmanı Hüseyin Koçan, Sivil Toplumla İlişkiler İl Müdürü Murat Güven ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ŞEHİRDER'le ilgili düşüncelerini paylaşıp Mustafa Uğurlu başkanlığındaki yeni yönetimi tebrik ettiler. Genel Kurul toplu fotoğraf çekimiyle tamamlandı.

yeni yönetim (asıl)

Mustafa Uğurlu
Aytekin Korkmaz
İsa Pilgir 
Muhammed Emin Kaptan
Uğur Aksu 

yedek yönetim:

Sare Damacı
Gökçe Dİlay Ertaş  
Hanifi Karadağ
Turabi Gürsoy
Yunus Düzgün


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık