sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Sekmen ve Dölekli'den Esnaf ve Vatandaş Ziyareti.. Efsane Başkanlar Durmak Bilmiyor..

Efsane Başkanlar Sekmen ve Döleki'den esnaf ve vatandaş ziyareti.. Pasinler halkından, Sekmen ve Dölekli'ye yoğun ilgi..

Sekmen ve Dölekli'den Esnaf ve Vatandaş Ziyareti.. Efsane Başkanlar Durmak Bilmiyor..
  • 16 Nisan 2023, Pazar 18:15

Oktay Fani'nin Haberi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Pasinler ilçesini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli ile beraber esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Ziyaret sırasında Başkan Sekmen ve Başkan Dölekli'ye yoğun ilgi gözlerden kaçmadı.

Ziyaretle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Sekmen; "Pasinler Belediye Başkanımız Ahmet Dölekli kardeşimle birlikte esnafımızı ziyaret ederek, vatandaşlarımızla hasbihal eyledik. Pasinlerli kardeşlerim, Dünya Liderimiz ve Devletimize dualar ediyor. Rabbim hepsinden razı olsun." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık