sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Serdal Şan, Hınıs'ın Belediye Başkanı Seçildi

Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren’in vefatının ardından Hınıs Belediyesinde gerçekleştirilen oylamada 15 meclis üyesinden 10’unun oyunu alan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Serdal Şan, yeni başkan seçildi.

Serdal Şan, Hınıs'ın Belediye Başkanı Seçildi
  • 03 Ağustos 2023, Perşembe 20:52

Oktay Fani'nin Haberi

Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren’in vefatının ardından Hınıs Belediyesinde gerçekleştirilen oylamada 15 meclis üyesinden 10’unun oyunu alan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Serdal Şan, yeni başkan seçildi.

15 Temmuz etkinliklerinde geçirdiği beyin kanaması sonucu verdiği yaşam mücadelesini kaybeden Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren’in vefat haberi tüm kenti yasa boğmuştu. Başkan Eren, Hınıs’ta düzenlenen törenin ardından toprağa verilmişti. Hınıs Belediyesi’nde ise yeni başkan belli oldu. Belediye meclis üyeleri arasında gerçekleştirilen seçimde Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Serdal Şan, Hınıs’ın yeni belediye başkanı oldu.

Yeni Başkan Şan, ilk kez Pusula’ya konuştu

Yeni Başkan seçilen Serdal Şan, ilk kez PUSULA’ya konuştu. Başkan Şan; “Erdoğan Eren benim kardeşim gibiydi. Çok güzel günlerimiz geçti. Vefat haberiyle adeta yıkıldık. Şimdi meclis üyelerimiz teveccüh gösterdiler. Tek bir hedefim var, Erdoğan Başkanımın yarım kalan hizmetlerini tamamlamak. Onun vizyonunu, yapmak istediklerini biliyordum. Artık onlar bize emanet. Görev süremiz boyunca en güzel şekilde hizmet vermek için Hınıs’ımızı güzelleştirmek için elimizden geleni yapacağım. Partimin değerli yöneticilerinin de yanımızda olduklarını biliyorum. İlçemize hayırlı olsun. Allah bizleri mahcup etmesin” dedi.

AK Parti Heyetinden Ziyaret

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci, AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz ve AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Belediye Başkanlığı'na seçilen Serdal Şan'ı ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz; "Rahmetli Erdoğan Eren, Hınıs için çok çalıştı. Güzel hayaller kurdu. Takdir-i İlahi… Ömrü yetmedi. Güzel ahlakı, sevecenliği, çalışkanlığı, azmi ve hizmetleri ile hepimizin gönlünde taht kurdu. Allah’tan bir kere daha rahmet diliyorum. Erdoğan Başkanımızın yerine bu gün yapılan oylamada yeni belediye başkanı olan Serdal Şan kardeşimi tebrik ediyorum. Hınıs için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Erdoğan Başkanımızın hizmetlerine kaldığı yerden devam etme sorumluluğunda kendisine başarılar diliyorum." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık