sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Serhat Can Eş; “En Pahalı Uçak Biletleri Erzurum Seferlerinde”

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Erzurum’un sorunlarını dile getirmeye devam ediyor.

Serhat Can Eş; “En Pahalı Uçak Biletleri Erzurum Seferlerinde”
  • 29 Haziran 2022, Çarşamba 11:44

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Erzurum’un sorunlarını dile getirmeye devam ediyor.

Yoksul kalsın ki muhtaç olsun, cahil kalsın ki itiraz etmesin anlayışını ortadan kaldırmaya geleceklerini belirten İl Başkanı Serhat Can Eş, şu ifadelerde bulundu.

“Birkaç yandaş müteahhit zengin etmek dışında hiçbir gündemleri yok. Erzurum doğalgazı en pahalı kullanan iller arasında başı çekiyor. Yine Erzurum’dan Ankara’ya, İstanbul’a İzmir’e en pahalı uçak biletleri Erzurum’da satılıyor. Kim itiraz edebiliyor? Kimin umurunda? Bütün bu olup biten karşısında muhalefetten ses yükselten var mı? Yoksul kalsın ki muhtaç olsun, cahil kalsın ki itiraz etmesin anlayışını ortadan kaldırmaya geliyoruz. Köylüyü yeniden milletin efendisi etmeye geliyoruz, Gençlerin yıkılan hayallerini onarmaya geliyoruz. Ekonominin lokomotifi olan esnafın derdine derman olmaya geliyoruz. 25 yıl ülkesine katma değer sağlamış olan emeklinin, refah içinde yaşamasını sağlamak için geliyoruz. Gelir adaletsizliğini ortadan kaldırmak için geliyoruz. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için geliyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden, kardeşliği, birliği beraberliği yeniden tesis etmeye geliyoruz.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık