sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Yakutiye Belediyesi, Hatay'da Depremzedelere Konteyner Mahallesi Kurdu

Yakutiye Belediyesi, Hatay'ın Antakya ilçesinde depremzedelere konteyner mahallesi kurdu.

Yakutiye Belediyesi, Hatay'da Depremzedelere Konteyner Mahallesi Kurdu
  • 05 Nisan 2023, Çarşamba 19:41

Oktay Fani'nin Haberi

Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem sonrası depremzedelerin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar'ın talimatıyla 120 konteyner ve sosyal alanlardan oluşan 'Erzurum Yakutiye Belediyesi Konteyner Mahallesi' kuruldu.

Depremzedeler için var gücüyle çalışan Başkan Uçar, adeta Erzurum ile Hatay arasında mekik dokuyor.

Daha önceleri de Belediye'nin bütün imkanlarını deprem bölgesi için seferber eden Başkan Uçar, yapımına başladıkları Konteyner Mahallesi'ni tamamladıklarını duyurdu.

Konteyner Mahallesi hakkında bilgiler veren Başkan Uçar; "Yakutiye Belediyesi olarak depremzede kardeşlerimiz için Hatay'da 40 gün önce yapımına başladığımız Konteyner Mahallesi'ni tamamlayarak bugün itibarıyla depremzede ailelerimizi yerleştirmeye başladık. Birkaç gün içerisinde resmi açılışını yapacağımız Konteyner Mahallemizin alt yapı, üst yapı, konteyner yapıları, sosyal donatıları ve çevre düzenlemesinin tamamı belediyemiz personeli tarafından yapılmış olup, konteynerlerin iç donatıları, mefruşatı, ev ve mutfak malzemeleri de Belediyemizce eksiksiz konularak oturuma hazır hale getirilmiştir. Kardeşlerimize hayırlı olsun. Devletimiz var olsun." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık