sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

YAKUTİYE BELEDİYESPOR LİDERLİĞE DEVAM DEDİ

Yakutiye Belediyespor, sahasında Kars 36 Spor’u İsmail Yılmaz’ın golle 1-0 kazanarak liderliğini devam ettirdi.

YAKUTİYE BELEDİYESPOR LİDERLİĞE DEVAM DEDİ
  • 19 Aralık 2021, Pazar 18:44

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) 8. Hafta maçında keni saha ve seyircisi önünde Kars 36 Spor’u konuk eden Yakutiye Belediyespor, 50. Dakikada İsmail Yılmaz’ın attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılarak ilk devrenin son haftasına lider girdi.

Erzurum GSİM Yüksek İrtifa Kamp Merkezi 4 Nolu Sahada oynanan maçı Emre Can Furuncu yönetirken, Mert Omay ve Alper Yıldırım kendisine yardımcılık yaptı.

Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise Onur Çolak üstlendi. Karlı zeminde soğuk bir havada oynanan karşılaşmada 200 dolayında Erzurumlu futbolsever Yakutiye Belediyespor’a tribünlerde destek vererek galibiyette rol oynadı.

İlk tebrik Başkan Uçar’dan

Yakutiye Belediyespor’un genç bir kadro ile BAL’da fırtına gibi esmesi Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar ve kurmaylarını da gururlandırıyor.

Teknik Patron Kurtulay Öksüz ile yardımcıları Sadrettin Deniz ve Yasin Yıldırım idaresindeki Kırmızı-beyazlı takımın ligde üst üste seri galibiyetler alarak liderliğini devam ettirmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Uçar, “Kulüp yönetimimizi, teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. İnşallah yolun sonu şampiyonluk. İnşallah sezon sonunda Erzurumspor’u Süper Ligde, Yakutiyemizi de 3. Ligde görürüz” dedi.

Teknik Patron Kurtulay Öksüz ve talebeleri ise şampiyonluk yolunda dev bir engeli daha geride bırakmanın coşkusunu yaşarken, desteklerinden dolayı Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar ve ekibine teşekkür etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık