sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Yakutiye'nin Yardım Tırları Deprem Bölgesine Gitti

Başkan Uçar, yardım malzemesi yükledikleri 7 Tırı deprem bölgesine uğurladı.

Yakutiye'nin Yardım Tırları Deprem Bölgesine Gitti
  • 08 Şubat 2023, Çarşamba 19:29

Oktay Fani'nin Haberi

Türkiye’yi derinden etkileyen depremlerin ardından tüm imkanlarını seferber eden Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, deprem bölgesine iş makinleri, personel ve yardım malzemeleri gönderdi.

Deprem bölgesinde görev yapmak üzere önceki gün Belediyeye ait araç ve personeli deprem bölgesine gönderen Başkanı Uçar, bugün de yardım malzemesi yükledikleri 7 Adet Tırı deprem bölgesine uğurladı.

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar'ın talimatıyla deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere önceki gün iş makineleri ve personel deprem bölgesine gönderilmişti.

Gece gündüz durmak bilmeden depremzedeler için çalışmalarına devam eden Başkan Uçar, dün akşam da Belediye personellerinden oluşan 45 kişilik destek ekibini dualarla deprem bölgesine uğurladı.

Daha sonra yardım faaliyetlerine katılan Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, bugün de yardım malzemesi yükledikleri 7 Adet Tır’ı deprem bölgesine uğurladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık