sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Yelekin Ailesinin Mutlu Günü

Erzurum'da siyaset ve iş dünyasının tanınmış isimlerinden İş İnsanı Tugay Yelekin'in oğlu Hasan Yelekin, Burcu Ataş ile dünya evine girdi.

Yelekin Ailesinin Mutlu Günü
  • 22 Ekim 2022, Cumartesi 23:37

Oktay Fani'nin Haberi

Erzurum'da siyaset ve iş dünyasının tanınmış isimlerinden İş İnsanı Tugay Yelekin'in oğlunun düğünü Arzen Park'ta düzenlen nikah akdi ile yapıldı. Düğünde siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim bir araya geldi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in kıydığı nikahın şahitliğini, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Belediye Başkanlarından Tekman Belediye Başkanı Mustafa Ergin, Ali Eren, Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, Köprüköy Belediye Başkanı Osman Belli, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Aşkale Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış, Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren, Pasinler eski Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ve AK Parti Köprüköy İlçe Başkanı Rıdvan Aras yaptı. 

Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğünde Yelekin ailesine tebriklerini ileten Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Hasan ve Burcu çiftine de iki cihan saadeti diledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık