sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Yorulmak Bilmeyen İlçe Başkanı: Haktan Ömeroğlu

AK Parti Palandöken ilçe başkanı Haktan Ömeroğlu, yarın seçim varmış gibi çalışıyor. Seçimlere bir yıldan fazla bir süre olmasına rağmen, daha şimdiden Sandık görevlilerini belirleyen AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Toplantı üstüne toplantı yapıyor.

Yorulmak Bilmeyen İlçe Başkanı: Haktan Ömeroğlu
  • 01 Kasım 2021, Pazartesi 19:17

AK Parti Palandöken ilçe başkanı Haktan Ömeroğlu, yarın seçim varmış gibi çalışıyor. Seçimlere bir yıldan fazla bir süre olmasına rağmen, daha şimdiden Sandık görevlilerini belirleyen AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Toplantı üstüne toplantı yapıyor. 

Mahalle mahalle sandık görevlileri beirleyen Ömeroğlu, geçtiğimiz günlerde Hüseyin Avni Ulaş, MüftüSolakzade ve Yunus Emre Mahalleleri sandık görevlileriyle bir araya gelerek toplantı yaptı.

Sandık görevlilerine hitaben konuşan Ömeroğlu, "Seçimlere bir yıldan daha fazla bir süre var. Ama biz her daim hazır olacağız. Bu süreyi iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Sandık görevlileri olarak sizlere sadece seçim gününde değil, sürekli ihtiyacımız var. Mahallenizde, vatandaş hangi hizmetleri bekliyor? Çalışmalarımızdan memnun mu değil mi? Memnun değilse bunun nedeni ne? Bunları sizler çalışıp bizlere rapor edeceksiniz ki bizlerde varsa sıkıntı bizler de çözmek için gayret gösterelim. " dedi. 

Çalışma temposunu hiç düşürmeyen Haktan Ömeroğlu, sadece sandık görevlileriyle değil, sık sık gençlerle de bir araya geliyor. Gençlerin taleplerini dinliyor. Ömeroğlu, " kuşak farklılıklarını ortadan kaldırabilmek adına, gençlerimizi dinlemeliyiz. Onlarla bizlerin hayata bakış açıları farklı. Bu farklılık bizleri ayırmamalı. Taleplerini dinlemeli, makul isteklerini yerine getirmeliyiz. Gelecekle ilgili, kaygılarını, fikir önerilerini dikkate almalıyız. Biz Palandöken ilçesi olarak en çok da gençlerimizle bir araya geliyoruz. Bizi mutlu eden şey her ne kadar hayatı algılayış biçimlerimiz farklı olsa da gençlerimizle vatan ve millet sevgisi noktasında hem fikiriz." dedi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık