sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Erzurum'da 3'üncü Doğu Anadolu Büyük Garaj Günleri İçin Geri Sayım Başladı

Sadece Erzurum'da yaşayanların değil, yakın ülke ve illerden gelen konukların da ilk tercihi olan MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde "3'üncü Doğu Anadolu Büyük Garaj Günleri" başlıyor.

Erzurum'da 3'üncü Doğu Anadolu Büyük Garaj Günleri İçin Geri Sayım Başladı
  • 18 Şubat 2022, Cuma 13:57

Oktay Fani'nin Haberi

Erzurum MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde 3'üncü Doğu Anadolu Büyük Garaj Günleri başlıyor.

160 bin metrekarelik alanı ile Doğu Anadolu’nun en büyük alışveriş merkezi olan Erzurum MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 2017 yılının Eylül ayında görkemli bir açılışla kapılarını açmıştı. Bölgesel bir alışveriş merkezi olan MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi, uluslararası bir çok organizasyonlara imza atarak hem kendi adını hem de Erzurum’u, komşu illerden İran gibi yakın coğrafyadaki ülkelere kadar uzanan geniş bir platformda gündeme getirmeyi başardı. Geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirdiği Doğu Anadolu Alışveriş Festivali/DAF sayesinde 100 bini İranlı turist olmak üzere 700 bin ziyaretçi ağırlayan Erzurum MNG, çok daha uygun fiyatların sunulduğu Büyük Garaj Günleri’nde ise ilk haftada yurt içinden ve dışından 1 milyon ziyaretçiye ev sahipliği yaparak bu yılda 3'üncü Doğu Anadolu Büyük Garaj Günleri'ni gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

12-27 Mart tarihleri arasında konuklarını, büyük bir alışveriş organizasyonu ile karşılayacak olan Erzurum MNG, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceği Doğu Anadolu Büyük Garaj Günleri’nde, şehirdeki geleneksel üreticilerin de yer aldığı 200 seçkin markanın yüzde 80’e varan indirimleri tüketici ile buluşacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık