sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

ASKON İl Başkanı Çetin Gözütok, Amerika’da Erzurum Havası Estirdi

ASKON İl Başkanı Çetin Gözütok, Bakan Özhaseki ile bir araya geldi.

ASKON İl Başkanı Çetin Gözütok, Amerika’da Erzurum Havası Estirdi
  • 21 Eylül 2023, Perşembe 18:40

Oktay Fani'nin Haberi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Birleşmiş Milletler (BM) Toplantısı ve İş Dünyası Buluşmalarına eşlik etmek üzere New York’a giden iş insanları arasında yer alan Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Erzurum İl Başkanı Çetin Gözütok, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile bir araya geldi.

ABD’de Erzurum’dan Amerika’ya uzanan “Ticaret Köprüsü“ için çalışmalar yürüten Başkan Gözütok, önceki gün ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın ile birlikte Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile yapılan toplantıya katılmıştı. Başkan Gözütok ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile de bir araya gelerek görüşme gerçekleştirdi.

Toplantılarda söz alan ASKON Erzurum il Başkanı Gözütok, Amerika’da adeta Erzurum havası estirdi. Dadaşlar diyarının ticari ve ekonomik yapısına yön verecek projelerden bahseden Başkan Gözütok, Bakanlardan “tam not” aldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık