sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Aydın, Erzurum AK Parti'nin Bayramlaşma Programına Katıldı

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın da katıldı.

Başkan Aydın, Erzurum AK Parti'nin Bayramlaşma Programına Katıldı
  • 21 Nisan 2023, Cuma 15:45

Oktay Fani'nin Haberi

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

Yakutiye Kent Meydanında düzenlenen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, AK Parti Milletvekili adayları Selami Altınok, Fatma Öncü, Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Fırat, Ayşe Deniz Çelik ve Muhammed Gökber Kocaaliler, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, partililer ve vatandaşların yanı sıra Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın da katıldı.

Partililerle tek tek bayramlaşan Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, hem teşkilat üyeleri hem de vatandaşlarla da bir araya geldi.

Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Aydın, ayrıca 14 Mayıs seçimleri için de destek istedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık