sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Sekmen, Başarılı Başkanlar Anketine Damga Vurdu

Erzurum'da devrim gibi çalışmalar yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yine zirvede.. ASAL Araştırma Şirketi, geçtiğimiz günlerde yaptığı 'Büyükşehir Belediye Başkanları Başarı Oranları Araştırması' anketini açıkladı.

Başkan Sekmen, Başarılı Başkanlar Anketine Damga Vurdu
  • 21 Mayıs 2022, Cumartesi 0:00

Oktay Fani'nin ÖZEL HABERİ

ASAL Araştırma, Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları anketinin sonuçlarını açıkladı. Anket sonucuna göre; Erzurum'da devrim gibi çalışmalar yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yine zirvede yer aldı.

5 Nisan - 8 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleşen çalışmada; 5 bin 172 kişi ile görüşülerek Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları belirlendi. Kariyeri sürekli başarılarla dolu olan efsane Başkan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yüzde 55,9 oy oranıyla listenin ilk sırasında yer alırken, yüzde 54,8 oranıyla Özlem Çerçioğlu ikinci, Mansur Yavaş ise yüzde 54,0 oranla listenin üçüncü sırasında yer aldı.

Efsane Başkan Sekmen, yatırım bütçesi kullanımında da 2016, 2017, 2018 ve 2019 yıllarında üst üste Türkiye birincisi seçilmişti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık