sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Uçar, Yakutiye İçin Gece Gündüz Demeden Çalışıyor

Yakutiye'nin efsane Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, çalışmaları yerinde izlemek ve vatandaşları dinlemek için saha ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Başkan Uçar, Yakutiye İçin Gece Gündüz Demeden Çalışıyor
  • 09 Temmuz 2023, Pazar 16:25

Yakutiye'nin efsane Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, çalışmaları yerinde izlemek ve vatandaşları dinlemek için saha ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Yakutiyemiz için çalışmaya devam diyen Uçar, ziyaretlerinde vatandaşları dinlemeyi de ihmal etmiyor.

Gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar; "Hafta sonu mesaimizde Yakutiye Belediyemizce sahada yürütmüş olduğumuz çalışmaları yerinde değerlendirip hemşehrilerimizle hasbihal ettik.  Yakutiyemiz için çalışmaya devam ediyoruz.  Kıymetli hemşerilerimizle de hasbihal ettiğimiz ziyaretlerin hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık