sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Dadaş’tan Özel Uçuş!

BB Erzurumspor, yönetimi onursal başkan Mehmet Sekmen’in de destekleriyle takımı Samsun deplasmanına özel uçakla götürme kararı aldı. Özel uçakla Cuma günü Samsun’a uçacak olan Mavi-beyazlı kafile Cumartesi günü müsabakanın ardından aynı uçakla geri dönecek.

Dadaş’tan Özel Uçuş!
  • 20 Ekim 2021, Çarşamba 20:00

Erzurumspor, bir deplasmana daha özel uçakla gidiyor. Bugüne kadar Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in jestleriyle deplasmanlara özel uçakla giden Mavi-beyazlılar, Karadeniz deplasmanına da özel uçakla uçacak.

Onursal Başkan Mehmet Sekmen’nin destek  vermesi sonucu BB Erzurumspor yönetimi Samsun deplasmanı için özel uçakla gitme kararı aldı.

Bir aksilik çıkmazsa takım Cuma günü özel uçakla Samsun’a gidecek ve Cumartesi günü müsabakanın ardından aynı uçakla kente dönerek  hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacağı Nazilli maçı ve akabinde 31 Ekim’de oynayacağı Balıkesirspor maçı için hazırlıklara başlayacak.

Onursal Başkan Sekmen ve Ömer Düzgün başkanlığındaki Erzurumspor yönetimi şampiyonluk yolunda kritik maçlara çıkan kupa mesaisinde de Nazilli’yi konuk edecek olan Mavi-beyazlı takımın süreyi iyi kullanması amacıyla ve yol yorgunluğu olmaması gerekçesiyle böyle bir karar aldığı ifade edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık