sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Hınıs Belediye Başkanı Serdal Şan, Kararlı.. Asfaltsız yol kalmayacak…

Başkan Şan, gecesini gündüzüne kattı.. Tek derdi Hınıs..

Hınıs Belediye Başkanı Serdal Şan, Kararlı.. Asfaltsız yol kalmayacak…
  • 04 Kasım 2023, Cumartesi 15:53

Oktay Fani'nin Haberi

Tek derdi Hınıs olan Belediye Başkanı Serdal Şan, yaklaşan kış mevsimi öncesi yoğun mesai harcayarak asfalt çalışmalarına hız verdi. 

Kış mevsiminin yoğun geçtiği ilçelerden biri olan Hınıs'ta vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri amacıyla alt ve üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hınıs Belediyesi, Başkan Şan'ın talimatıyla çok sayıda yolu asfalt ile buluşturuyor.

Yoğun mesai harcayarak bir yandan asfalt, diğer yandan alt yapı çalışmalarıyla ilçe halkına en güzel hizmeti sunmayı amaçlayan Başkan Şan, yaptığı kısa değerlendirmede; "Gülistan Mahallesi 912. Sokakta (Nadiroğlu Sokak ) asfalt çalışmalarını tamamladık. En kısa sürede tüm cadde ve sokaklarımızı asfaltla buluşturup vatandaşlarımıza rahat bir ulaşım ağı oluşturacağız." ifadelerine yer verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık