sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Hınıs Belediye Başkanı Serdal Şan'ı Durdurana Aşk Olsun

Hınıs'ın çehresini değiştiren Belediye Başkanı Serdal Şan'ı durdurana aşk olsun.

Hınıs Belediye Başkanı Serdal Şan'ı Durdurana Aşk Olsun
  • 04 Aralık 2023, Pazartesi 20:36

Oktay Fani'nin Haberi

Hınıs'ta yaptığı hizmetlerle yediden yetmişe herkesin gönlünde taht kuran Belediye Başkanı Serdal Şan'ı durdurana aşk olsun.

Göreve gedliğinden bu yana kısa süre içerisinde muhteşem hizmetlere imza atan Başkan Şan, gecesini gündüzüne katarak ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallere de hizmet götürmeye devam ediyor.

Yaklaşan kış mevsimi öncesi zamanının bir dakikasını bile boşa harcamayan Başkan Şan, adeta seferberlik başlatarak hizmet ulaştırmadığı yer kalmıyor.

Tek derdi Hınıs halkına hizmet olduğunu ifade eden Başkan Şan; "Ekiplerimizle kar yağmadan tüm çalışmaları tamamlayıp mahallelerimizin çamurdan ve tozdan kurtulmasını sağlayacağız. Tüm mahallelerimizin ulaşım sorununu çözene kadar çalışacağız. Kışa hazırlık çalışmalarımıza kırsal mahallelerimizde devam ediyoruz. Birçok noktada çalışalarımızı tamamladık." diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık