sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Horasan Belediyesi Zabıta Eki̇pleri̇, Marketlerde Fahi̇ş Fi̇yat Uygulaması Yaptı

Horasan Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe merkezinde faaliyet gösteren marketlerde denetim gerçekleştirdi.

Horasan Belediyesi Zabıta Eki̇pleri̇, Marketlerde Fahi̇ş Fi̇yat Uygulaması Yaptı
  • 22 Kasım 2021, Pazartesi 18:10

Oktay Fani'nin Haberi

Horasan Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe genelindeki marketlerde rafları inceleyerek etiket kontrolü, gramaj kontrolleri, gıdaların tazeliği ve paketli gıdaların son kullanma tarihlerini kontrol ederek denetim gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın'ın talimatlarıyla Zabıta ekipleri, ilçe merkezinde faaliyet gösteren marketlerde denetim gerçekleştirdi. Tüm ürünleri A’dan Z’ye inceleyen ekipler, aldıkları ürünleri marketin kasasına götürerek etiket fiyatı ile kasa fiyatı arasında fark olup olmadığını titizlikle inceledi.

Haksız fiyat artışını engellemek için denetim yaptıklarını belirten Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın; “Zabıta ekiplerimiz tarafından marketlerde kontroller gerçekleştirdik. Ürün etiketlerini ve barkod numaralarını kontrol edip fiyat etiketlerinin tutup tutmadığını kasada kontrol ediyoruz. Vatandaşlarımızı fahiş fiyatlara maruz bırakmamak için, elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Evrakları eksik olan, fiyat etiketleri bulunmayan, reyon ve kasa fiyatları farklı olan işyerleri ise uyarıldı. Market raflarındaki ürünlerin hijyen, genel temizlik ve son kullanım tarihlerine tek tek bakıldı. Haksız fiyat artışını engellemek için Horasan Belediyesi olarak elimizden gelen çabayı göstermeye devam edeceğiz.'' dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık