sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Kalp Krizi Geçiren Başkan Eren'in Son Durumu

15 Temmuz etkinliklerinde bir anda fenalaşarak kalp krizi geçiren Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren’in durumu ciddiyetini koruyor. Başkan Eren için, ilk 24 saat oldukça önemli.

Kalp Krizi Geçiren Başkan Eren'in Son Durumu
  • 16 Temmuz 2023, Pazar 14:32

Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren, dün kalp krizi geçirdi. Başkan Eren, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününde vatandaşlara kürsüden seslenirken bir anda yere yığılmıştı. Düşme anında kafasını mermere çarpan Eren’in ilk müdahalesi, Hınıs Devlet Hastanesinde yapılmıştı.

Yapılan tetkiklerde kalp krizi geçirdiği belirlenen ve sağlık ekiplerince meydanda ilk müdahalesi yapılan Eren, askeri helikopterle Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Düşme esnasında kafasını mermere çarpan Başkan Eren’in beyin kanaması geçirdiği açıklandı.

Beynin de kanama tespit eden Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi doktorları, Eren’i hemen anjiyoya aldı. 14 saatten beri entübe halde olan Başkan Eren’in sağlık durumunda ilk 24 oldukça önem arz ediyor.

Pusula Gazetesi


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık