sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Lütfü Yücelik, Yeniden Aşkale Çimento'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Seçildi

Aşkale Çimento'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Lütfü Yücelik yeniden seçildi.

Lütfü Yücelik, Yeniden Aşkale Çimento'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Seçildi
  • 07 Ekim 2023, Cumartesi 19:01

Oktay Fani'nin

Erçimsan Holding'in ertelenen Genel Kurulu bugün yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Lütfü Yücelik yeniden seçildi.

Erzurum'un en büyük, Türkiye'nin ise sayılı çok ortaklı şirketinde Genel Kurul heyecanı vardı. Yoğun katılımın olduğu genel kurulda hissedarların oylarıyla Lütfü Yücelik yeniden Başkan seçildi.

Genel Kurulda sorularını yanıtlayan ERÇİMSAN Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Aşkale Çimento İcra Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, ERÇİMSAN Holding ya da Aşkale Çimento'nun ödeyemeyeceği derecede yüksek bir borcunun asla olmadığını belirterek; "Türkiye'de üretim yapan diğer tüm sanayi şirketleri gibi, bizde kredi imkanlarından faydalanmış ve bugün de pek çok şirketin başaramadığı bir şeyi başararak tüm borç yükümlülüklerini finansal yeniden yapılandırma ile Türk Lirasına çevirmiş ve uzun vadeli bir ödeme takvimine bağlamıştır. Varlıklarımızın borçlarımızı ödemeye yetmemesi gibi bir durum olası değildir. Kaldı ki, bugün uluslararası geçerliliği olan yöntemlerle fabrikaların değerlemesi yapıldığında, mevcut tesislerimizin değeri toplam borcumuzun oldukça üzerindedir." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık