sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Arif Karadağ: 14 Mayıs Seçimi Sıradan Bir Seçim Değil

Erzurum siyasetinde en çok konuşulan aday adayları arasında yer alan AK Parti Milletvekili aday adayı Arif Karadağ, 14 Mayıs seçimlerinin sadece Türkiye için değil Dünyadaki tüm Türk uluslarının ve Müslümanlar için önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade etti.

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Arif Karadağ: 14 Mayıs Seçimi Sıradan Bir Seçim Değil
  • 21 Mart 2023, Salı 18:04

Erzurum siyasetinde en çok konuşulan aday adayları arasında yer alan AK Parti Milletvekili aday adayı Arif Karadağ, 14 Mayıs seçimlerinin sadece Türkiye için değil Dünyadaki tüm Türk uluslarının ve Müslümanlar için önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade etti.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı Arif Karadağ, 14 Mayıs'ta Erzurumluların 6'lı masaya gereken dersi vereceğini söyledi.

14 Mayıs seçimlerinin sıradan bir seçim olmaktan öte ülkenin geleceğinin garanti altına alınacağı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da ifadesiyle Türkiye yüzyılı için önemli bir seçim olacağını belirten Karadağ; "14 Mayıs seçimleri sıradan bir seçim olmaktan öte ülkemizin geleceğini garanti altına alacağımız ve Cumhurbaşkanımızın da ifadesiyle Türkiye yüzyılı için önemli bir seçim olarak karşımızda duruyor. AK davanın lideri, dünya liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında bir nefer olarak çalışmalarımızı gece gündüz demeden devam ettireceğiz. Asla yılmayacağız ve bu yoldan asla dönmeyeceğiz." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık