sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Türkiye Perakendeciler Federasyonu, Adıyaman'da Üç Ayrı Noktada İftar Çadırı Kuruyor

Yerel Zincir Marketlerin Çatı kuruluşu olan Türkiye Perakendeciler Federasyonu, Deprem sonrası yaralarını sarmaya çalışan Adıyaman'da üç ayrı noktada ramazan ayı boyunca iftar çadırı kuruyor.

Türkiye Perakendeciler Federasyonu, Adıyaman'da Üç Ayrı Noktada İftar Çadırı Kuruyor
  • 22 Mart 2023, Çarşamba 0:00

Yerel zincir marketlerinin çatı örgütü Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında, bölgede yaraların sarılması için ilk günden beri yoğun bir gayret gösteriyor. Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Ömer Düzgün, Ramazan ayı boyunca da yardımların devam edeceğini belirtti. 

"Bizler millet olarak zor durumlarda kenetlenmesini iyi biliriz, yaşanan asrın felaketi sonrasında, bölge insanımızın yaralarını sarmak için, herkes elinden gelen gayreti gösteriyor." diyen Başkan Ömer Düzgün, Ramazan ayında da depremzedelerin yanında olacaklarını söyledi. 

Adıyaman'a giderek, iftar çadırlarının kurulacağı alanlarda inceleme yapan Başkan Ömer Düzgün, "Ramazan ayı boyunca depremden zarar gören Adıyaman ilimizde, üç ayrı noktadaki iftar çadırları kuruyoruz. Ayrıca depremin açtığı travmaları da onarmak adına, çeşitli etkinlikler de yapacağız. Depremzede vatandaşlarımızla birlikte aynı sofraya oturarak. mübarek Ramazan ayımızı idrak edeceğiz." dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık