sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZ: KAPI KAPI DOLAŞIP DAVAMIZI ANLATACAĞIZ

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Mehmet Emin Öz, AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programında Erzurumlular ve teşkilat mensupları ile bayramlaştı.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZ: KAPI KAPI DOLAŞIP DAVAMIZI ANLATACAĞIZ
  • 22 Nisan 2023, Cumartesi 10:58

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Mehmet Emin Öz, AK Parti İl Başkanlığı tarafından Yakutiye Kent Meydanı’nda düzenlenen bayramlaşma programında Erzurumlular ve teşkilat mensupları ile bayramlaştı.

Programa katılanlarla tek tek bayramlaşıp görüşen Öz, "Bugün çok önemli bir seçimin arifesinde mübarek Ramazan Bayramımızı idrak ediyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin. Bugün burada bulunan tüm arkadaşlarımın nasıl emek verdiklerini, Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında nasıl dimdik durduğuna şahidim. Erzurum teşkilatımız her zaman olduğu gibi bu seçimde de ilklerin arasına girerek Sayın Cumhurbaşkanımızın Yeni Türkiye Yüzyılı inşasına büyük bir harç atacaktır. Tüm milletvekili adaylarımız ve teşkilat mensuplarımızla 14 Mayıs’a kadar canla başla kapı kapı dolaşıp davamızı anlatmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile bayramımız mübarek olsun diyor,  bayramın İslam alemine barış, huzur getirmesini temenni ediyorum." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık