sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Horasan'ın Efsane Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, Sıkmadık El Bırakmıyor

Horasan için gece gündüz demeden hizmet eden, taş üstüne taş koymak için var gücüyle çalışan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret ederek sıkmadık el bırakmıyor.

Horasan'ın Efsane Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, Sıkmadık El Bırakmıyor
  • 22 Nisan 2023, Cumartesi 16:33

Oktay Fani'nin Haberi

Horasan'ın efsane Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, İlçe halkıyla bayramlaşarak ziyaretlerde bulundu.

Horasan için gece gündüz demeden hizmet eden, taş üstüne taş koymak için var gücüyle çalışan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın, esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret ederek sıkmadık el bırakmıyor. İlçe halkıyla bayramlaşarak sohbet eden Başkan Aydın, 14 Mayıs seçimlerinin önemine değinip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Milletvekili adayları için destek istiyor.

Başkan Aydın; "Milletimizin desteği ile bugüne kadar başardıklarımız ortada. Allah'ın izni, milletimizin desteğiyle 14 Mayıs seçimlerinde de hem Cumhurbaşkanlığında hem Milletvekilliğinde bir kez daha zafere ulaşacağız." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık