sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

AK Parti Milletvekili Adaylarına Erzurumlulardan Coşkulu Karşılama

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayları, memleketleri Erzurum'da binlerce kişi tarafından yüzlerce araç konvoyu eşliğinde büyük bir sevinç ve coşkuyla karşılandı.

AK Parti Milletvekili Adaylarına Erzurumlulardan Coşkulu Karşılama
  • 13 Nisan 2023, Perşembe 16:34

Oktay Fani'nin Haberi

AK Parti Erzurum Milletvekili adayları Selami Altınok, Fatma Öncü, Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Fırat, Ayşe Deniz Çelik ve Muhammed Gökberk Kocaaliler, havayoluyla geldikleri memleketleri Erzurum'da binlerce kişi tarafından yüzlerce araç konvoyuyla karşılandı.

Binlerce partili ve vatandaşlar tarafından havalimanı önünde karşılanan milletvekili adayları, kendilerini bekleyen partililerle ve vatandaşlarla selamlaştı.

Halktan büyük bir ilgi gören adaylar, daha sonra yüzlerce araç konvoyu eşliğinde şehir turu attı.

Vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu AK Parti Milletvekili adayları, şehir turundan sonra Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ne geçerek aday tanıtım toplantısına katıldılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık