sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Erzurum AK Parti'de Adaylar Tanıtıldı

AK Parti Erzurum milletvekili adayları, Ankara’da gerçekleşen aday tanıtım toplantısı ardından Erzurum’a geldi. Binlerce partililer tarafından karşılanan adaylar önce şehir turu attı ardından partililere seslendi.

Erzurum AK Parti'de Adaylar Tanıtıldı
  • 13 Nisan 2023, Perşembe 20:20

AK Parti 28. dönem Erzurum milletvekili adayları Ankara’da düzenlenen Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Tanıtım Toplantısının ardından kente geldi. Partililer tarafından havalimanında coşkuyla karşılanan adaylar yüzlerce araç konvoyu eşliğinde şehir turu attı.

Milletvekili adayları Selami Altınok, Fatma Öncü, Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Fırat, Ayşe Deniz Çelik ve M. Gökberk Kocaaliler, seçim arabasında vatandaşları selamlayıp şehir turu attıktan sonra Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ne geldi.

Çetin Gözütok Başkanlığı'nda ki, AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi görevlilerinin gecesini gündüzüne katarak organize ettiği aday tanıtım toplantısı'na vatandaşın yoğun ilgisi vardı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ve İlçe Belediye Başkanlarının da katıldığı toplantıda konuşan AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu; “Teşkilatımızın tüm kademeleriyle bu seçimi inanç ve iradeyle zaferle sonuçlandıracağız. Birileri algı operasyonu yapmadan eser siyaseti yaparak bir partinin mensubu olmak gurur ve onur vericidir. Gazi meclisimizde milletimizin yüz akı olacak milletvekili adaylarımızla el ele, gönül gönüle, bizlerden beklenen hamlenin en iyisini yapmak için çalışacağız. Yorulmadan, yılmadan, usanmadan yolumuza bakıp yeni hedefleri hep birlikte inşa edeceğiz. Bizi yıkmak isteyen şer odaklarına asla fırsat vermeyeceğiz. Bu seçim partiler üstü bir seçimdir. Bu seçim hak ile batılın apaçık mücadelesinde saf belirleme seçimidir. Bu seçim milli manevi değerleri hiçe sayanlarla mücadele etme seçimidir. Bu seçim sadece bizim ve milletimizin değil dünya mazlumlarının umudu olacak bir seçimdir.” dedi.

Program milletvekili adayların konuşmaları ve tanıtımları ile devam etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık