sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

AK Parti'den İlk Açıklama.. Net Fikirler Oluştu, Adaylar En Kısa Zamanda Açıklanacak

AK Parti Erzurum Milletvekili Fatma Öncü, AK Parti Genel Merkezin Erzurum’da aday adaylarına yönelik 4 anket yaptığını ifade etti. Net fikirlerin oluştuğunu belirten Öncü, adayların kısa zamanda açıklanacağını dile getirdi.

AK Parti'den İlk Açıklama.. Net Fikirler Oluştu, Adaylar En Kısa Zamanda Açıklanacak
  • 03 Aralık 2023, Pazar 12:47

AK Parti Erzurum Milletvekili Fatma Öncü, düzenlediği basın toplantısında yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Genel Merkezin Erzurum aday adayları için 4 anket yaptığını açıklayan Öncü, “Erzurum’da aday adaylarına yönelik genel merkezimiz 4 anket yaptı. Elbette diğer faktörlerde göz önüne alınacaktır. Liyakat ve tecrübe gibi etkenlerde var. Net fikirler oluştu, kısa zamanda adaylarımız açıklanır ve yolumuza devam ederiz. Sonrası Milletimizin takdiridir. diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık