sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

AZİZİYE TERMAL TESİSLERİNE BUNGALOV BUTİK KÖY KURULUYOR

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen Sektörel Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Altyapı Programı-2 kapsamında destek almaya hak kazanan ve Aziziye Belediyesi tarafından uygulanacak “Ilıca Termal Bungalov Butik Köy Projesi” destek sözleşmesi imzalandı.

AZİZİYE TERMAL TESİSLERİNE BUNGALOV BUTİK KÖY KURULUYOR
  • 24 Kasım 2021, Çarşamba 16:11

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansında gerçekleşen imza törenine; KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Töremen ve Ajans uzmanları katıldı.

Toplam bütçesi yaklaşık 1,4 milyon TL olan ve 1 milyon TL’si Sektörel Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Altyapı Programı-2 çerçevesinde finanse edilecek proje kapsamında; Ilıca termal tesis kampüs alanına 10 adet bungalov ev konumlandırılması planlanmaktadır. Kurulan evlerin termal tesisten faydalanan turistler, fizik tedavi merkezinden faydalanan hasta ve hasta yakınları ile kış turizmi çerçevesinde kayak için Erzurum'a gelen turistlerin kullanımına sunulması ve hizmet çeşitliliğinin artırılması hedeflenmektedir.

Projenin hayata geçirilmesi ile birlikte termal turizm potansiyeli yüksek olan Aziziye ilçesinin turizm altyapısı güçlendirilmiş ve turizm sektöründen alacağı pay artırılmış olacaktır.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık