sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Dölekli: Gönül Birliği İle Seçimi Kazanacağız

Pasinler'in efsane Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde ilçenin dört bir yanında esnaf ve vatandaş ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Başkan Dölekli: Gönül Birliği İle Seçimi Kazanacağız
  • 04 Mayıs 2023, Perşembe 19:03

Oktay Fani'nin Haberi

Pasinler'in efsane Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde ilçenin dört bir yanında esnaf ve vatandaş ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Başkan Dölekli, 14 Mayıs Seçimleri'ne sayılı günler kala seçim çalışmaları kapsamında kırsal mahalleleri tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla istişarelerde bulunuyor. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemine vurgu yapan Başkan Dölekli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti için destek istiyor.

14 Mayıs seçimleri için dur durak bilmeden çalışmalarına devam eden Başkan Dölekli, AK Parti Milletvekili adaylarına da eşlik ediyor.

Bugün de Pasinler ilçesini ziyaret eden Milletvekili adayı Abdurrahim Fırat ile beraber ilçede ziyaretler gerçekleştirerek esnaf ve vatandaşlarla istişarelerde bulundu.

Vatandaşların gösterdikleri yoğun ilgiden son derece memnun olduklarını ifade eden Başkan Dölekli; "AK Parti MKYK Üyemiz Erzurum Milletvekili Adayımız Sayın Av. Abdurrahim Fırat Beyefendinin ilçemize teşrifleri ile onur duyduk. İlçe Merkezimizde, Seçim Koordinasyon Merkezimizde, Kotandüzü, Küçüktuy, Acı ve Çalıyazı Mahallelerimizde halkımızla tek yürek olan  sıkıntılarının çözümü için yol haritalarını paylaşan, esnafımızla hasbihal olan çok kıymetli Milletvekili Adayımıza ziyaretleri hasebiyle müteşekkiriz. İlçe Başkanımız Sn. Gökhan Kanal, İlçe Koordinatörümüz Sn. Lokman Babagil, İlçe Yönetimimiz, Meclis Üyelerimiz, İlçe Teşkilatımız, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımızla kendilerine eşlik ettiğimiz Milletvekili Adayımız Sayın Av. Abdurrahim Fırat Beyefendiye ilçemizden tam destek sözü veriyoruz. İnşallah 6 AK Adayımıza 14 Mayıs’ta vereceğimiz destekle AK Milletvekillerimiz diyeceğiz.  Gönül birliği ile seçimi kazanacağız ve Türkiye Yüzyılı’nda daha güzel bir memleket için hep birlikte çalışacağız." dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık