sol
sağ
DÖNERCİBEY - BUHARA

Başkan Dölekli, Zirveye Yürüyor

Pasinler'in çehresini değiştiren Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, ilçeye yaptığı çalışmaları bir bir paylaşmaya devam ediyor.

Başkan Dölekli, Zirveye Yürüyor
  • 18 Haziran 2022, Cumartesi 12:01

Oktay Fani'nin Haberi

Pasinler'in çehresini değiştiren Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, ilçeye yaptığı çalışmaları bir bir paylaşmaya devam ediyor. Şeffaf belediyecilik anlayışından da ödün vermeyen Başkan Dölekli, net konuştu.

Belediye yönetiminin laf üretmeye yeri olmadığını dile getiren Başkan Dölekli; "Belediye yönetimi laf üretme yeri değil icraat üretme yeridir, diyerek Sayın Cumhurbaşkanımız'ın Eser Üretme Belediyeciliği hedefini ilçemizde uygulamayı sürdürüyoruz. Termal turizmde zirve bir ilçeyi inşaa etmek üzere Hasankale Termal Kampüsü Projesini yalnızca 3 yılda hayata geçirdik. Bu kapsamda ilçemizin Tarihi Büyük ve Küçük Kaplıcalarında her dönem gerçekleştirilen tadilat ve yenileme çalışmalarını nihayete erdirdik. Tarihi Büyük Kaplıcamızı "Kadın Kaplıcası" olarak kadınlarımızın hizmetine sunduk. Tarihi Küçük Kaplıcamız gündüz erkeklere akşam ise kiralanarak hizmet vermeye devam ediyor." dedi.

Termal Kale Otelinin de işletilmeye başlandığını belirten  Başkan Dölekli; "Termal Kale Otel, geliri Pasinler'e hizmet vermek için kullanılmak üzere Pasinler Belediyesi tarafından modernize ederek işletilmeye başlandı. Kadın ve Erkek misafirlerin vardiyalı hizmet alma durumuna son vermek için yeni bir büyük kaplıca inşaa ettik. "Yeni Büyük Erkek Kaplıcası" eser üretme çalışmalarımızın en güzel örneğini teşkil etmektedir. Ailelere konaklama imkanı da sunan "Pasinler Termal Aile Kabinleri" inşaa ettiğimiz bir diğer yeni tesis olarak kayda geçti. 12 yeni aile kabini ile yerli ve yabancı turistlere A kalite hizmeti bu tesisimizde sunmaya başladık. Atıl durumda kalan Pasinler Termal Tesis Projesi binasını Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen'in takdirleriyle Büyükşehir Belediyemize devrederek yol kenarındaki izbe bir binanın, tamamlandığında ilçemize katma değer sağlayacak termal bir kompleks olması için mesai harcadık. Büyükşehir Belediye'miz bu tesisle ilçe tarihinin gördüğü en büyük yatırımı gerçekleştirmiş olacak. Can Suyu Sondajı çalışması ile bu tesislerin tamamında kullanılmak üzere 800 metreden 65 derecelik kaplıca suyunu yine Rabb'imin izniyle çıkarmak nasip oldu." diye konuştu.

Başkan Dölekli, sözlerine şöyle devam etti; "Pasinler'in prestij projesi olan Hasankale Termal Kampüs Projesi kısa sürede büyük mesafe kat etti. Kampüsün tamamında uygulanacak olan çevre düzenlenmesi ve ağaçlandırma çalışmalarıyla, personel eğitimleriyle, Bungalov Konaklama Merkezi inşaasının tamamlanmasıyla Pasinler Allah'ın izniyle hak ettiği zirve ilçe konumuna gelecektir. İlçemizde "icraat üretme", "eser üretme" çalışmalarımız görev süremiz boyunca ve inşallah yeni dönemimizde hız kesmeden devam edecektir."


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık